Після проходження курсу «QA Manual» Ви будете мати всі знаннями і вміннями для отримання посади «тестувальника ПЗ» в будь-якій українській або міжнародної IT-компанії. За час навчання на курсі QA ви дізнаєтесь, як знаходити помилки та баги додатків за допомогою різноманітних методів тестування ПЗ. Навчитеся перевіряти додатки, сайти, програми на відповідність вимогам замовників. Після навчання зможете влаштуватися у велику IT компанію з високим рівнем зарплат. Більше 4 років досвіду роботи в галузі забезпечення якості (проекти тестування веб-сайтів, десктопних і мобільних додатків). Добре знайомий з методологіями, інструментами та процесами забезпечення якості програмного забезпечення, володіє навичками написання різних типів документації з тестування.

курси тестувальника ціна

Тестування програмного забезпечення – це цікава робота яка до того ж не вимагає поглиблених знань в розробці ПЗ, результат якої – випуск програм високої якості. Керував роботою команд розробників і тестувальників для проєктів в області fintech, B2B. Практичний досвід використання таск-трекерів, засобів управління тестуванням.

На цьому уроці ви ближче познайомитись з командою та спікерами, що будуть проводити ваше навчання, також дізнаєтесь історію виникнення тестування, її цілі, завдання та принципи. Складемо портрет тестувальника та поговоримо про варіанти кар’єрного розвитку. Сьогодні багато претендентів цікавляться сферою IT, бачачи можливості для самореалізації та знаходження цікавої роботи з гідною оплатою. Айтішник і, зокрема, тестувальник — популярний професія, яка не залежить від віку і дає змогу заробляти прямо з дому. Стартом для розвитку в IT для багатьох стають QA курси (quality assurance), що дають змогу здобути навички тестувальника і вивчити методику Scrum. Щоб розпочати кар’єру в ІТ, необов’язково писати код – можна його перевіряти!

Комп’ютерна Академія IT STEP – повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Викладач відповідає на запитання у чаті або голосові, ви можете показувати свій екран на практиці. Основний акцент в процесі навчання ми робимо на практику. За підсумками кожного уроку вам треба буде виконати кілька практичних завдань для відпрацювання отриманих навичок. Після закінчення навчання ви проходите додаткове тестування та отримуєте диплом, який підтверджує, що ви – професійний Тествальник ПЗ. На цьому уроці ми перейдемо до створення тест кейсів, тест світів, тест ранів та репортів.

QA engineer повинен знати як знаходити помилки в роботі сайтів та додатків та забезпечувати якість продукту і його процесів. Курс ведуть практики зі сфери IT, які мають за спиною великий бекграунд і знають, як передати його вам і залучити вас до онлайн-навчання, зробивши процес максимально ефективним. Програма онлайн-курсу тестування ПО складена так, щоб ви могли опанувати професію QA тестувальника в зручному режимі і в зручний для вас час. Курс QA Manual навчить вас розуміти весь цикл розробки ПЗ та ігор, знаходити баги та писати звіти про них, створювати тест-кейси й грамотно поєднувати їх у набори. У результаті проходження курсу ви опануєте й будете застосовувати на практиці різні види та рівні тестування, але не тільки. Програма передбачає два заняття з англійської мови для тестувальників, а також урок з пошуку першої роботи.

Надходження на курс – після успішного проходження співбесіди з технічним фахівцем. Цей курс проводиться курси qa у форматі дистанційного навчання. У нас навчають ТОП-ові фахівці, які самі досягли високих результатів.

курси тестувальника ціна

Мені дуже сподобалося навчання на курсі Product Management, особливо цікавою була частина про research ринку й користувачів. Хочу висловити свою вдячність за чудовий курс “Основи маркетингу”, який я пройшла під керівництвом Марини Чорноморець. Ваш професіоналізм, знання та вміння доступно й цікаво подати матеріал зробили навчання надзвичайно корисним і приємним. Курс був структурованим, з чітко визначеними цілями й завданнями, що допомогло мені швидко засвоїти нові знання і навички. Ви завжди були готові відповісти на запитання, надати додаткові пояснення і підтримку, що дуже цінно для кожного студента.

Для запису на курси подайте заявку на нашому сайті, після чого менеджер з вами зв’яжеться і проведе невелике інтерв’ю. За підсумками співбесіди буде ухвалено остаточне рішення щодо прийняття на навчання. Також Володимир ділився з нами своїм життєвим досвідом в IT та давав багато порад. Реальні історії допомогли не боятися соцзабезів та першого робочого дня) З працевлаштуванням не було проблем.

курси тестувальника ціна

Має досвід написання автоматичних тестів з використанням мов Python і Java. Жоден поважаючий себе проект зі створення того чи іншого програмного забезпечення не може обійтися без допомоги тестувальників. Спрощено кажучи, завдання тестувальника – перевіряти ПЗ на наявність багів (помилок), щоб програмісти змогли вчасно їх виправити.

Щоб дізнатися про це більше, залиште контакти – ми передзвонимо та розповімо подробиці. Ми склали програму таким чином, щоб вона була зрозуміла людині, яка не має технічної або IT-освіти! Ми почнемо з самих азів — вивчимо базові технічні поняття, а потім перейдемо до самих способів та особливостей тестування.

Багато проектів розроблені з її участю і групами тестування, якими керувала Надія. Серед них фінансові та банківські системи для українського ринку, міжнародні IT- аутсорсингові проекти, відомі web-портали. Всі проекти успішно впроваджені і мають високий рейтинг.

Розробники створюють програму (пишуть код на тій чи іншій мові програмування), а тестер повинен упевнитися, що вони все зробили правильно, що все працює так, як було задумано. Для цього він моделює найрізноманітніші сценарії використання програми, від найпоширеніших до майже неймовірних. Навчання проходитиме в режимі онлайн і абсолютно безкоштовно, а найкращі студенти отримають запрошення на роботу в нашій компанії. Спеціально для навчання QA-фахівців AVADA MEDIA запускає курси тестування з працевлаштуванням. На вебінарі ви отримаєте чітку методологію “Як за three місяці ГАРАНТОВАНО стати тестувальником ПЗ”.

Бонус – можливість поліпшити свій технічний англійський і відвідувати курси англійської та Speaking Club протягом всього періоду навчання на курсі Тестування ПЗ. Всі тренера курса “Тестування ПЗ” – успішні практики рівня Middle або Senior, які мають безліч реалізованих успішних проектів і поділяться своїм досвідом з вами. Протягом усього курсу за вами закріплений ментор та куратор, які перевіряють ваші домашні завдання, дають зворотній зв’язок та відповідають на запитання. Після закінчення навчання у вас є можливість отримати диплом (за підсумками виконання ДЗ та тестування). Це в рази збільшить шанси на успішне працевлаштування. Наші уроки з тестування допоможуть структурувати наявні знання та набути нових за допомогою теоретичних відео-занять та практичного досвіду на «бойових» проєктах.

  • Тому QA-інженери та аналітики надзвичайно потрібний навіть у межах самого сегмента IT.
  • ❤️Марина Чорноморець — неймовірна людина, яка доносить вам матеріал завдань у дуже легкій формі, наводячи приклади, пояснюючи кожен момент, просто розжовуючи своїм учням.
  • Курси тестувальника – один з найлегших шляхів для старту кар’єри в області інформаційних технологій.
  • ПЗа час курсу Марина стала для нас не просто вчителем, а наче другом, який відкрив перед нами нові можливості.

предмет помилок. Якщо він знаходить такі помилки він пише про це спеціальний звіт, за яким програмісти усувають помилки. Закрита група у Facebook створюється для спілкування з викладачем та однокурсниками. Ви можете поставити запитання, що виникають під час виконання домашнього завдання, викладач та однокурсники дадуть на них відповіді.

Хто такий тестувальник ПЗ і в чому полягає його робота. Тенденції у сфері IT та власні перспективи для розвитку. Після складання всіх домашніх завдань та фінального іспиту студенти отримають електронний диплом англійською мовою.

ПЗа час курсу Марина стала для нас не просто вчителем, а наче другом, який відкрив перед нами нові можливості. Більше 5 років досвіду в тестуванні програмного забезпечення. Великий досвід тестування сфер гемблинга, бетінга, реклами, CRM-рішень. Перш ніж відбувається фінальний реліз, з продуктом працює тестувальник. Він виявляє недоліки та баги на кожному рівні розробки й дає коментарі щодо їхнього усунення. Для роботи тестувальника важливі сконцентрованість та увага до дрібних деталей, однак це компенсується низьким порогом входження до сфери ІТ та гідною зарплатнею.

На курсі можуть навчатися студенти з 18 років, які є впевненими користувачами персональним комп’ютером. Комп’ютерна Академія IT STEP розпочала свою діяльність у 1999 році, коли IT-індустрія лише починала розвиватися та набирати популярності. З того часу ми навчаємо програмістів, веб-дизайнерів та інших спеціалістів ІТ. Що робити, щоб стати тестувальником, та які гарантії працевлаштування. Також ви дізнаєтеся реалії ринку і чого саме від вас чекають. Дисертаційна робота на тему забезпечення якості програмних продуктів на ранніх етапах життєвого циклу.

Справжній тестер – дослідник, випробувач, навіть детектив, який полює на баги, і допомагає зробити програмний продукт по-справжньому ефективним і комфортним у використанні. Щоб почати навчання як тестувальник, звертайтеся до нашої IT-академії ITEA – отримуйте цінні знання від провідних спеціалістів та досвідчених талановитих вчителів. QA tester курси в AVADA MEDIA орієнтовані на фахівців-початківців, у яких вже є базові знання про процес розробки і, можливо, досвід написання програм будь-якою мовою програмування. Після проходження курсів тестування онлайн, найкращим студентам буде запропоновано посаду Junior QA-engineer в AVADA MEDIA. Тестування – це невід’ємний етап у розробці будь-якого проєкту і, всупереч домислам, він не в бездумному натисканні кнопок.

Грамотний QA engineer повинен мати базові знання в різних областях, у тому числі в програмуванні, без яких правильно протестувати працездатність проєкту — просто неможливо. Працювала з розподіленими командами за методологією Scrum. Брала участь у співбесіді претендентів на позицію QA та займалася їх подальшим навчанням в компанії. Дана програма модифікується кожен набір, в залежності від потреб ринку. Також можемо розробити індивідуальну програму, що враховує потреби саме Вашої компанії. Сьогодні ми продовжуємо розвивати та давати студентам навички, необхідні роботодавцям та сучасному бізнесу – без сухої теорії.

Ви дивитеся заздалегідь підготовлені відеоуроки та отримуєте практичні завдання, засновані на матеріалі уроку, та шаблони їх виконання. Ви отримаєте структуровані знання, тотальну практику та досвід найкращих спікерів у своєму напрямку. Ми підготували матеріали та тести, які допоможуть вам у виборі вашої майбутньої професії. Для курсу потрібно пройти тест з комп’ютерної грамотності та з англійської мови. Окрема подяка викладачу Альоні Воробйовій — вона справжній професіонал і людина з великої букви. Дізнавайся про нові акції та знижки, вакансії компанії, події та багато іншого.

QA engineer – це спеціаліст із забезпечення якості розробки програмного забезпечення та його функціонального тестування. Це фахівець, який тестує різні програми, додатки та сервіси, щоб переконатися, що вони працюють коректно, виявити можливі помилки та вразливості у захисті. Ви перейматимете досвід людей, які працюють у великих IT-компаніях і розуміють як подати матеріал у зрозумілому для тебе алгоритмі. За групою буде закріплена людина, яка супроводжуватиме у процесі навчання та допомагатиме у всіх незрозумілих питаннях — від технічних та до експертних за матеріалами курсу. На цьому уроці ми розберемо основні види та рівні тестування, а також поговоримо про валідацію та верифікацію.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *